Sidevisninger i alt

tirsdag den 30. april 2013

Ost af youghurt

Jeg havde noget yoghurt stående jeg ikke lige havde fået brugt... I stedet for at smide det væk, varmede jeg det lige op knap til kogepunktet og hældte det i et osteklæde. Efter at have drænet en times tid, rørte jeg det op med lidt salt, hvidløgsalt, hakkede rød peber og frisk purløg fra haven - og vupti, har jeg nu denne dejlige ost i stedet

2 kommentarer:

  1. hvor er det skønt at finde en blog,der omhandler at lave ost. Det er ikke nemt at finde noget som helst om ost på hobby plan.
    Jeg er selv helt ny i det at lave ost, så den her blog er indtil videre fyldt med god viden.

    Tusind tak

    SvarSlet
  2. Selv tak Mette, det er vel nok dejligt, hvis du kan få glæde af den viden jeg har tilegnet mig om ostefremstilling.

    Kh. Aase

    SvarSlet